Levering

Levering:
Bodyfit Medical Volendam bied meerde manieren van levering, wij bieden de volgende opties.

- Gratis afhalen op het vertrouwde adres in de winkel op de Edammerweg 6 in Volendam.
- Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 99,-
- Bezorging op uw adres via de dienst van PostNL, de verzendkosten bedragen € 6,65 incl BTW per bestelling.

Levertijd:
Bij Bodyfit Medical streven wij ernaar de door u bestelde producten zo snel mogelijk te leveren.
Wij streven naar een leverdatum tussen de drie en vijf werkdagen. Echter, daar waar het vaak om medische of specialistische (hulp)middelen gaat kunnen deze levertijden variëren.
Verder zijn wij afhankelijk van onze voorraad en de voorraden van onze leveranciers. Het kan daarom voorkomen dat een specifieke productoptie (bij bijvoorbeeld kleurverschillen) na zal moeten worden besteld wat de levering kan vertragen.

Retourneren
Wij doen ons uiterste best uw bestelling in perfecte staat bij u af te leveren. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan, zoals een foutieve levering of beschadiging van het bestelde product, dan kunt u het bewuste product uiteraard retourneren naar Bodyfit Medical Volendam.

Als u een product om een andere reden wilt retourneren, bijvoorbeeld omdat u een verkeerd product hebt besteld of omdat u zich hebt bedacht, dan kunt u dit binnen 14 kalenderdagen per mail aanmelden bij de klantenservice. U ontvangt dan een retournummer, mits u de verpakking van het te retourneren product onbeschadigd hebt gelaten en de geretourneerde artikelen niet gebruikt of beschadigd zijn.
Bij het retourneren van de aankopen van de klant wordt verzocht een kopie van het aankoopbewijs mee te sturen. De kosten voor het verzenden komen ten laste van de koper, met uitzondering van de garantiegevallen. In het laatste geval zal Bodyfit Medical Volendam de verzendkosten direct na ontvangst van het pakket op uw rekening terugstorten.

 

Terugstorten
Als u één of meerdere producten naar Bodyfit Medical Volendam retourneert, storten wij binnen drie weken na ontvangst het aankoopbedrag terug op uw rekening.

Heeft u geen antwoord gevonden op uw vraag?

Neem contact op met onze klantenservice via het mail adres : info@bodyfitmedicalvolendam.nl