Handgreep & steunbeugels

Wanneer u niet meer al te stabiel op uw voeten kunt staan, dan bieden wansteunen en beugels de oplossing. Hier kunt u zich tijdelijk aan vasthouden om weer wat steviger te staan en u te herpakken. Of ze helpen u met verplaatsen door een ruimte of wanneer u bijvoorbeeld wilt opstaan van toilet of bed.


Anti-slip en superstevig


Al onze handgrepen en steunbeugels zijn gemaakt van sterk anti-slip materiaal zodat u zich hier zonder problemen aan vast kunt houden en nog steeds grip kunt hebben. Afhankelijk van waar u ondersteuning van een handgreep op beugel wilt zijn er meerdere keuzes te maken. Een rechte greep leent zich uitstekend voor gebruik langs de trap, terwijl een gebogen variant u meet zekerheid biedt bij het uitstappen van het bad of verlaten van het toilet.


Advies op maat


Wilt u weten welke beugels en steunen voor uw situatie geschikt zijn? Neem dan contact op zodat wij samen met u kunnen kiezen voor de perfecte oplossing voor meer houvast. Die zekerheid maakt u zelfverzekerder en zorgt ervoor dat u uw mobiliteit behoudt.