Grijper Handige hulp

Die kleine handelingen waar u zo gewend aan was om te doen en waar u nooit bij stilstond dat het moeite kost. Die worden nu een stuk moeilijker. Iets oppakken van de grond, terwijl u moeilijk kunt bukken wordt dan een grote opgave. Hetzelfde geldt voor iets uit de kast pakken op hoogte terwijl u zich niet zeker voelt op een trapje of opstapje. Dan bieden de Handige Hulp-grijpers de oplossing.


Niet meer bukken


Wanneer u niet goed meer bukken kunt, dan kunt u met uw grijper toch iets van de grond opraken. De grijper dient als het ware als een verlenging van uw armen. Met heel weinig kracht kunt u zo toch voorwerpen op afstand veilig pakken en verplaatsen naar een niveau waar u met uw handen bijkunt. Met recht “Handige Hulp”.


Geschikt voor verschillende handelingen


Naast de klassieke grijper zijn ook andere Handige Hulp grijpers beschikbaar. Zo kunt u bovendien ook een variant bestellen die als schoenlepel dient. Handig om uw schoenen aan te trekken zonder te bukken. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Bodyfit Medical. Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor uw ongemak.