Drempelhulp

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Of beter gezegd in een klein hoogteverschil. Want wanneer u slechter ter been raakt of met een looprek, rollator of rolstoel uw weg in huis vervolgt kan een drempel een groot obstakel vormen. Door gebruik te maken van een drempelhulp kunt u zich weer vrijelijk van kamer naar kamer bewegen en wordt een drempel niet langer een obstakel.


In alle soorten en maten


Drempelhulpen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Niet alleen de grote hoogteverschillen zijn met een drempelhulp te vermijden maar ook bij een verschil van 1,5 centimeter kunt u al gebruikmaken van een drempelhulp. Zo’n klein randje kan vaak een verraderlijk obstakel vormen als u niet oplet en dit risico vermijdt u door hier een drempelhulp bij aan te leggen.


Beperkingen in kaart brengen


Door de beperkingen en problemen bij u thuis in kaart te brengen, komt u vaak tot nieuwe inzichten over waar u, letterlijk, tegen aan loopt. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om uw huis “struikelvrij” te maken? Kijk dan hieronder of neem contact op met Bodyfit Medical. Wij adviseren u graag.