Looprekken

Bent u thuis op zoek naar meer ondersteuning tijdens het lopen of bent u bijvoorbeeld aan het revalideren na een operatie of ingreep, dan kan een looprek uitkomst bieden. Aan een looprek heeft u steun als het lopen nog niet vanzelf gaat en vormt de ideale ondersteuning voor kleine afstanden binnenshuis.


Mobieler binnenshuis met een looprek


U blijft mobieler en kunt uzelf beter redden in huis doordat u de zekerheid ondervindt van uw looprek. De lichtgewicht looprekken zijn makkelijk te tillen en helpen u daardoor vrijelijk te bewegen in uw eigen huis. Looprekken zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten en de inklapbare variant bergt u gemakkelijk op in een hoekje naast de bank of uw favoriete fauteuil.


Welk looprek is voor mij geschikt?


Laat u door Bodyfit Medical informeren naar de mogelijkheden in looprekken door simpel contact met ons te zoeken. Wij helpen u met advies en informatie zodat u altijd het juiste looprek voor uw situatie vindt. Neem hieronder alvast een kijkje in ons assortiment, wie weet vindt u het juiste looprek al zelf. Bestellen gaat gemakkelijk en snel en uw looprek wordt zo spoedig mogelijk bij u bezorgd op de wijze die u wenst.