Mobiliteit

Ervaart u problemen bij het lopen of bent u de laatste tijd wat minder stabiel op uw benen? Een wandelstok geeft u meer zekerheid bij het lopen of wandelen. Doordat u kunt vertrouwen op uw hulpmiddel, krijgt u meer zelfvertrouwen om op pad te gaan en de dingen te doen waar u nu tegen op ziet. Biedt een wandelstok u onvoldoende steun, dan kunt u denken aan een rollator voor binnen- en buitengebruik of een looprek voor binnenshuis.

Schroom niet om een rollator te gaan gebruiken. Het geeft u weer de bewegingsvrijheid die u gewend bent. Zelfstandig boodschappen doen, op bezoek bij vrienden en familie en een fijne wandeling bij mooi weer. Dit kunt u allemaal weer zelfstandig doen, zonder hulp van anderen.

 

Advies op maat
Voor elke situatie is de juiste oplossing te vinden. Daarom is het belangrijk dat u zich juist laat adviseren over de mogelijkheden en dat iemand kijkt naar uw persoonlijke situatie en wensen. Bodyfit Medical adviseert u en komt met een passende oplossing voor uw mobiliteitswens. Zo bent u weer mobiel en kunt u vol vertrouwen op weg.