Rollator accessoires

Uw rollator is uw steun en toeverlaat in het dagelijkse leven. Of u deze nu zowel binnenshuis als buiten de deur gebruikt, uw rollator geeft u naast bewegingsvrijheid ook de mogelijkheid om allerlei spullen mee te nemen middels handige accessoires. Zo kunt u met een stokhouder veilig en gemakkelijk uw wandelstok aan de rollator bevestigen. Zo houdt u uw handen vrij om te sturen, maar neemt u wel uw wandelstok mee.


Tassen, paraplu’s en lampjes


Ook zijn diverse tassen voor uw rollator beschikbaar. Handig voor de boodschappen en wederom houdt u uw handen vrij en hoeft u niet te tillen. Maar ook bij slecht weer kunt u een paraplu aan uw rollator bevestigen of bij invallende schemering kunt u gebruik maken van een extra lampje aan uw rollator. Daardoor hoeven de winterse maanden geen beproeving te worden en kunt u blijven zien waar u loopt, ook als het buiten wat donkerder is.


Welke accessoires passen bij mijn rollator?


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in accessoires voor uw bestaande rollator of bent u van plan om een rollator aan te schaffen en bent u zich aan het oriënteren op de verschillende accessoires? Neem eens contact op met Bodyfit Medical en laat u informeren. Hieronder vindt u al onze rollator accessoires.