Rolstoel

Wordt het zich verplaatsen met behulp van een rollator moeilijker of kunt u niet meer zelfstandig lopen dan is een rolstoel voor u een geschikt vervoersmiddel. Het hoeft namelijk niet zo te zijn dat u hierdoor volledig afhankelijk van anderen wordt voor uw mobiliteit. Rolstoelen zijn er in diverse uitvoeringen en met verschillende functionaliteiten. Van een lichtgewicht rolstoel die gemakkelijk mee kan op reis tot een zeer uitgebreide variant met allerlei extra functies.


Zelf besturen of geduwd worden?


Bij een rolstoel heeft u ook zelf de mogelijkheid om u voort te bewegen middels het zelf aanduwen van de wielen. Zo beweegt u zichzelf voort en manoeuvreert u zich gemakkelijk naar uw bestemming. Met een traditionele duwstoel bent u wel afhankelijk van iemand die u voortbeweegt. De naam zegt het al, hier wordt “geduwd”. Veel rolstoelen bieden beiden mogelijkheden dus u hoeft niet specifiek voor het een of het ander te kiezen.


Rolstoel advies op maat


Wilt u weten welke rolstoel voor u geschikt is? Bekijk dan hieronder ons assortiment rolstoelen en accessoires. Heeft u meer advies nodig voor uw aanschaf of wilt u een heldere en persoonlijke uitleg krijgen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met Bodyfit Medical. Wij helpen u graag op weg.