Rolstoelkussen Ergo-Tech Backjoy

 
129,00
BJCMF007
+

Heeft u vragen over dit product?

Neem gerust contact op:

U kunt ons bereiken op: 06-49352524

Het beste rolstoelkussen voor maximale ondersteuning.

 

De Ergo-Tech van BackJoy is, net zoals de Comfort-Tech, een revolutionair rolstoelkussen. Het is de nieuwe standaard als het aankomt op stabiliteit, comfort en warmte management. Het kussen zorgt voor een maximale verdeling van de druk en maximale ondersteuning van het lichaam. Doordat het kussen zo luchtig is minimaliseert het de opbouw van warmte en vochtigheid. Zo blijft u de hele dag koel en comfortabel.

Het Rolstoelkussen van BackJoy zorgt door goed warmte management voor top hygiëne, omdat er geen vocht of bacteriën in staat zijn om door het kussen te trekken. Verder is het Rolstoelkussen eenvoudig te reinigen en te desinfecteren, het kussen kan zelfs de vaatwasser in. De BackJoy Ergo-Tech wordt geleverd met een ademend kussenovertrek.
 

Dynamische Ondersteuning

Het gepatenteerde ontwerp biedt ondersteuning en zorgt voor een actieve zit. Hierdoor worden de core-spieren sterker en een correcte zithouding vanzelfsprekend.
 

Optimale Beweging

Dynamisch zitten helpt stijfheid, druk en pijn voorkomen. Het helpt je de hele dag vrij te bewegen.
 

Optimale Houding

Door voorwaartse kanteling van het bekken, wordt de wervelkolom ondersteund om de natuurlijke S-curve aan te nemen. Hierdoor wordt een incorrecte zithouding voorkomen.
 

Het kussen is verkrijgbaar in 2 afmetingen, namelijk: 46 x 41 cm en 46 x 46 cm

Eigenschappen BackJoy Ergo-Tech:

  • Biedt maximale stabiliteit
  • Biedt extra comfort
  • Biedt maximale ondersteuning
  • Zorgt voor een goede luchtcirculatie
  • Bacteriën en vocht hebben geen kans

Gerelateerde artikelen