Over ons

Welkom bij Bodyfit Medical Volendam. Als sterk regionaal betrokken dienstverlener bieden wij een breed assortiment hulpmiddelen om het leven gemakkelijker te maken. Bodyfit Medical is onderdeel van Drogisterij Bodyfit Volendam, al jaren een vertrouwd adres in de regio als het gaat om gezondheidsproducten. Met Bodyfit Medical verbreden wij onze dienstverlening naar senioren en mensen met een beperking, die hulpmiddelen nodig hebben om mobiel te blijven en waar mogelijk, zelfstandig te kunnen wonen.

De webshop van Bodyfit Medical maakt het u mogelijk om eenvoudig uw producten online te zoeken en bestellen. U kunt daarbij vertrouwen op dezelfde service en persoonlijke aandacht die onze klanten gewend zijn van de drogisterij.

Bodyfit Medical Volendam is een initiatief van Angelique en Rogier Scheltema, een gedreven echtpaar met passie voor gezondheid en betrokkenheid bij mensen. Het is onze missie om via de winkel en de webshop oplossingen te bieden voor de veranderende omstandigheden in het leven van senioren en mensen met een beperking, zodat zij, gesteund door hun familie, langer zelfstandig kunnen wonen en een hogere kwaliteit van leven kunnen ervaren.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Mailt u ons op info@bodyfitmedicalvolendam.nl