Verhuur

Heeft u een rollator, rolstoel of elleboogkrukken nodig voor een korte of wat langere periode? Bijvoorbeeld als u herstellende bent van een operatie of na een botbreuk op wintersport of andere vakantie. Bodyfit Medical verhuurt een keur aan elleboogkrukken, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen, die we in de regio Waterland en Zeevang gratis aan huis bezorgen. Zodra u het hulpmiddel niet meer nodig heeft, halen wij het gewoon weer bij u op. Makkelijker kan het niet.


Wat houdt de service in?

Bij Bodyfit Medical huurt u voor korte of iets langere tijd hulpmiddelen van hoge kwaliteit. Deze service bieden wij alleen in de regio Edam-Volendam en gemeentes Waterland en Zeevang. Hierbij rekenen wij geen kosten voor het halen en brengen van de elleboogkrukken, rollator of rolstoel. Bezorging is op werkdagen mogelijk tot 21.00 uur en in het weekend desgewenst of afspraak.

 

Hoe werkt de verhuur?

Bij het bestellen van een huurartikel betaalt u drie weken huur van het hulpmiddel vooraf als borg. U beëindigt de huur door contact op te nemen met de klantenservice van Bodyfit Medical Volendam via het telefoonnummer 06-49352524. Hiermee maakt u dan ook een afspraak om de hulpmiddelen te retourneren. De borg zal worden verrekend met de huursom die nog niet is voldaan. Het eventuele restantbedrag zal aan u worden overgemaakt.

Meer info? Neem contact met ons op: 0299- 402826 of 06- 49352524.

 

 

 

20,00 p/week
12,50 p/week
5,00 p/week